Everyone's Left

Experimental pop • 23.11.2019 • 19:00 • L'Entrela' 


Een harmonica microfoon waardoor soms donkere soms kleurijkere teksten gezongen worden, een handgemaakte gitaar waar met overdrive vrij loose op wordt gespeeld, beiden door éénzelfde warme buizenversterker gaande. Geen mens meer, maar enkel combinaties ; combinaties van voorwerpen, gevoelens, kracht, soepelheid, intensiteit... only spaces in between...- Everyone's Left 

Ik heb mijn eigen bibliotheek van riffs dat met de tijd steeds uitgebreider wordt, waaruit ik steeds weer put, ik recycleer mijn ideeën om er nieuwe muziek mee te maken. Hetzelfde met mijn teksten. In dit project kies ik ervoor om alles in de vorm van naakte popliedjes te gieten, daar waar ik in een vrij strakke, eenvoudige vorm mijn vrijheid vind, steeds weer opnieuw...- Jean